INSCHRIJVINGSFORMULIER

Infomomenten
Op donderdag 2 mei 2024 en donderdag 30 mei 2024 organiseert Thumor Junior om 20 uur telkens een infomoment in onze lokalen (Captain Trippstraat 33, 2830 Willebroek).
Tijdens deze infomomenten vertellen we meer over de werking en de jaarplanning. Iedereen is welkom!

Proeflessen
Alfa's & Julia's: 16 mei en 6 juni 2024
De Jossen: 7 mei en 4 juni 2024
Wil je graag een proefles bijwonen?
Neem dan op voorhand even contact op via: junior@wtthumor.be

Jaarwerking

Het werkjaar bij Thumor Junior loopt steeds van mei tot april met een pauze tijdens de zomermaanden. Vanaf de voorstelling in februari/maart tot aan de zomervakantie maken we tijd voor workshops, improvisaties, theaterspel en fun. Vanaf september werken we naar een voorstelling in februari/maart.

Op 1 mei start de (her)inschrijfperiode voor het nieuwe jaar. De laatste inschrijving verwachten we ten laatste op 31 mei voor actieve leden. Vanaf 1 juni voegen we ook nieuwe leden toe aan onze ledenlijst en zij kunnen inschrijven tot 30 juni. Huidige leden (en hun broers/zussen) krijgen voorrang zolang hun inschrijving rond is voor 31 mei. De betaling van het lidgeld verwachten we ten laatste op 30 juni waarna we ook de inschrijvingen afsluiten. In juli en augustus houden we een zomerbreak, waar we 2 maanden de tijd nemen om op zoek te gaan naar een nieuw stuk op basis van het aantal ingeschreven spelers per groep. Bij De Jossen hebben we een maximum van 14 leden. We starten in september meteen met de repetities voor de voorstelling in februari/maart en hier is het dus niet meer mogelijk om nog in te schrijven.


Lidgeld
Lidgeld van 60 euro per jaar (2e kind 50 euro – 3e kind 40 euro) te betalen bij definitieve inschrijving.
Inclusief jaarwerking (wekelijkse samenkomst van april tot april), theatervoorstellingen bezoeken (o.a. onze eigen producties). Exclusief extra kosten voor weekends op locatie.


Historiek
Tot slot even terug in de geschiedenis – persartikel GVA van 27 november 1996 – 'Thumor wil jeugdwerking uitbouwen'. Zoveel jaren later herhaalt de geschiedenis zich, al is die droom nooit ver weg geweest.
In 2021, tijdens de corona maanden, staken Pieter Van Den Berghe en Kris Aerts de hoofden bij elkaar en vonden elkaar in de ambitie om een jeugdafdeling binnen Thumor uit te bouwen.